GOSPELKOOR
SHEBORIM
MIDDELBURG
Sheborim is een woord uit het Hebreeuws en betekent "gebroken klanken".
Daar bedoelen wij het volgende mee: "Elk koorlid heeft zijn/haar eigen klank en samen rijgen we al die klanken aaneen tot één koorklank".

Gospelkoor Sheborim


Interkerkelijk "Gospelkoor Sheborim" is een van de koren van de Stichting Vivente en bestaat uit ca. 35 enthousiaste mensen, die met elkaar zingen en musiceren. Wij verlenen medewerking aan kerkdiensten, verzorgen optredens in verzorgings- en verpleeghuizen en geven af en toe een concert of werken mee aan evenementen als "Middelburg Volkoren". Wekelijks houden wij repetitie op woensdagavond van 20.00 - 21.45 uur in de school van TEC Walcheren, Nederstraat 37, 4332 AX Middelburg. Het koor staat vanaf de zomer 2013 onder leiding van Marléne Wisse. Wil je zingen of ons combo versterken? Dan ben je van harte welkom.


Onze dirigent stelt zich voor:
Mijn naam is Marléne Wisse, ik dirigeer het koor nu al weer sinds 2013. Ik ben bij Sheborim begonnen als fluitist. Wat was het leuk om het koor vanaf een andere kant te leren kennen. Na een paar jaar werd mij gevraagd of ik interesse had om dirigent te worden. En ja, dat had ik wel. Na een cursus en flink wat oefenrondjes stond ik voor het koor. In mijn dagelijks leven ben ik vooral moeder van 2 kinderen. Ook geef ik dwarsfluitles en zorg ik ervoor dat onze vakantiegasten het naar hun zin hebben. Als ik nog wat tijd over heb geef ik wel eens een cursus handletteren of moderne Kalligrafie. Toch ligt mijn hart vooral bij de muziek. Ik vind het fijn om leiding te geven aan het koor. Het is genieten om samen een prachtig optreden neer te zetten, maar vaak is het net zo leuk om een repetitie te leiden. Er word me vaak verteld dat ik zo enthousiast ben. Logisch, vind ik, met zo'n koor!